петак, 11. новембар 2016.

Pink romantic eyes :)

Drage moje,

Evo jednog jednostavnog ali efektnog look-a... Trebaju vam svega 2, 3 senke za maksimalni efekat :) Zvezda ovog make up-a je Artdeco mineralna senka u prahu broj 71 (ako ne možete da je nadjete pogledajte Nyx senku u prahu Sky pink ). Potrudila sam se što bolje da vam dočaram koliko je ona lepa, ali nažalost tmurno vreme i nedostatak svetlosti su malo otežali moju nameru. Kada budete u Jasminu ili parfimeriji koja prodaje Artdeco proizvode bacite pogled na ovu lepotu :) Za one koje kupuju cruelty free proizvode ovaj brend je, nažalost, na sivoj listi tako da same odlučite da li ćete ga podržati ili ne. Ja trenutno ne kupujem njihove artikle, dok se ne utvrdi na "kojoj strani igraju".
Korišćeni proizvodi :
Krenula sam od očiju, što savetujem i vama ako radite sa pigmentima ili senkama u prahu. Ili stavite debeo sloj bebi pudera ili onog u prahu koji ćete posle moći da obrisete sa lica zajedno sa senkom koja se istrusila. Kao bazu koristila sam Golden rose korektor u nijansi Almond, igram se sa ovim korektorima da vidim kako će se ponašati kao baza. Mogu vam reći da sam zasad poprilično zadovoljna. Dakle stavljamo korektor i mat tamno roze senku u pregib kapka.
Zatim ide pigment na pokretni deo :) Primetićete da nisam bazu setovala krem senkom jer želim da se pigment bolje "zalepi" za kapak a da ne moram da koristim podlogu za pigmente.
Crnom senkom sam izvukla eyeliner.
Nanela sam Ingrid puder u nijansi 29 Porcelan. Ovaj puder je za nijansu svetliji od moje boje, ali pošto neću danas da konturišem kremastim proizvodima lepo će da mi posvetli bradu, čelo, nos i područje ispod očiju.  Obrve su mi obavezne jer kao što ste imale prilike da vidite na slikama ja ih uopšte nemam :) I svetlo bež senka ispod njih je must have :)
Setovala sam celo lice puderom iz Golden rose paletice. A na ostatak lica ću da nanesem Loreal bronzer i Golden rose senku #209 za konture. Istu senku koju sam koristila za pregib sam probala kao rumenilo u minimalnoj količini i baš se lepo uklopilo u ovu priču :)
Nismo još završile sa tom senkom :) Sada je nanosimo ispod vodene linije a belu sedefastu u unutrašnji ugao oka... Stavljamo maskaru i karmin. Ja sam koristila Golden rose velvet matte u broju 03.

And that is it :)







Kako vam se čini ovaj look?
Da li biste mu nešto dodale/oduzele?




 

3 коментара:

  1. Predivan je pigment. Je l znas mozda koja je cena? ☺

    ОдговориИзбриши
  2. Joooj, ja ovaj pigment imam odavno. Kad sam ga kupovala bilo je snizenje u Jasminu i mislim da je bio oko 700din. Sutra cu da svratim do Jasmina da kupim neke sitnice pa cu da bacim pogled :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bila sam do Jasmina, nazalost nece vise dobijati mineralnu kolekciju u Srbiji, imaju samo puder i to je to :( Bas bezveze, prelepe su im ove senke :( Baci pogled na Nyxove senke u prahu :*

      Избриши