недеља, 27. новембар 2016.

I heart Make up paleta

Drage moje,

Želim da podelim sa vama paleticu koju sam nedavno kupila a za koju smatram da je vredna pomena i zasebnog posta. Reč je o I <3 Make up paleti No photos please :) Ovu lepoticu sam kupila "slučajno" bez ikakvog istraživanja, čitanja recenzija i slično. Bila sam u Cosmetics-u u Beranama tražeći Salted caramel paletu koju nisu imali te sam naprosto morala nešto da kupim. Ovaj mališan mi je zapao za oko.
Jedina zamerka koju imam na Cosmetics jeste nedostatak testera u drogeriji pa sam ovu paleticu kupila na osnovu slike koja se nalazi pozadi na pakovanju.
Po ceni od 9e dobijate 10 senkica ( 9 grama ) i prajmer ( 2,5 ml ). 
Pakovanje je veoma zanimljivo. Crna ambalaža i holo efekat na površini je po meni dovoljno da mi se svidi ova paleta :)
Unutra se nalazi ogledalo, aplikator koji po meni ne služi ničemu i providna folija sa nazivima senkica. 
Sve senkice su baš kremaste i shimmeraste. Od njih deset samo sa dve nisam zadovoljna, i to prvom ( Lights! ) i osmom ( Adoration ) . Može sa njima da se radi, naročito sa prajmerom ispod ali jednostavno nisu toliko pigmentovane kao ostale. Meni ova paleta "vrišti" Nova godina i jedva čekam da vam pokažem look-ove koje sam napravila sa njom. 
Evo i swatcheva bez ikakve baze ispod...
( I heart make up paleta u hladu )

( I heart make up paleta na suncu )
Prajmer koji dobijate uz paleticu je veoma dobar, prijatno me je iznenadio, nisam očekivala da će biti upotrebljiv. Prava je mala shimmer bomba :)
Jedina mana ovoj paletici je nedostatak mat senkica. Hvali mi bar dve mat senke, jedna krem i neka smedja za pregib. Ali ako putujete uvek možete da se poslužite bronzerom i kamenim puderom da nadoknadite nedostatak te dve nijanse :)
Samo još jedna slika ove lepotice i neću više da vas davim :)
 

Kako vam se čini ova paleta?

 

2 коментара:

  1. Te kupovine kad ne nađeš ono što želiš i odlučiš se za nešto skroz deseto znaju ispasti baš dobre! Barem ja tako sebe ubedim (psiha je čudo :D) *E sad mi se ovo više dopada, a to što je bilo u planu neka čeka :)
    Zelena i srebrna nijansa su baš lepe :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hahahaha samo dok nam je lakse i dok mozemo da nastavimo sa kupovinom, u sve cu da poverujem :) Zelena je odlicna i meni je jedan od favorita :)

    ОдговориИзбриши