среда, 1. март 2017.

Eveline art make up eyeliner pen

Drage moje,

Želim da vam preporučim liner koji koristim u poslednje vreme i koji mi se zaista dopao. Kao što ste i naslova mogle da zaključite reč je o Evelinovom Art make up lineru :)
Platila sam ga oko 360 dinara u parfimeriji Black marathon u Nišu. Pakovanje mu je klasika, crno sa zlatnim slovima koja se i posle skoro 2 meseca korišćenja nisu ogulila, što je veoma pohvalno.
Ovaj liner je dosta sličan markeru ali nije uopšte suv i nema jak miris alkohola.
Veoma je pigmentovan i možete sa njim da izvlačite i tanje i deblje linije. Završnica mu je semi mat.
Ono što mi se baš svidelo kod ovog linera je to što se zaista brzo osuši, ne preslikava se i ne kruni se. Nema šanse da ćete sa njim imati one iritantne, packave flekice. Probala sam prilikom aplikacije i da prelazim preko linera, da ga podebljam i nije mi se iskrunio. 
Na pakovanju stoji da traje 24h što zaista nisam ni pokušavala, ali mi je trajao 8h bez problema :) Takođe u opisu stoji da je vodootporan ali se skida najnormalnije micelarnom vodom, samo zadržite tufer koji sekund duže na oku.
Evo kako izgleda kada se nanese :




Meni je zaista olakšao spremanje ujutru jer je precizan i lagan za korišćenje, mislim da će vam biti odličan bez obzira da li ste početnik ili ne u šminkanju :)

Da li ste ga probale?

8 коментара:

  1. volim Eveline proizvode ali nisam probala ovaj tus :/ ja imam jako osjetljive oci i potrebna mi je sva vodootporna sminka koju nanosim na oci tako da koristim Wet'n'Wild H2O tus kojeg jedva skinem i sa dvofaznim odstranjivacem..

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa probaj ovaj, meni se zaista lepo pokazao :) E sad ne znam zaista kako ces da reagujes na njega s' obzirom da imas osetljive oci, meni nikakvu reakciju nije izazvao :)

      Избриши
  2. Imam na ovu foru oriflejmov a max factorov sam potrošila...ali šta znam nekako mi nikad nije na ruku uvek se izlomim dok ga stavim 😂 a npr sa onim alajnerom sa cetkicom izvučem očas posla... navika je čudo 😃

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, narocito kada je stavljanje linera u pitanju. Meni je isprva bilo najlakse senkom da izvlacim liner, pa sam se navikla na gel liner i cetkicu a sad koristim i ovaj :)

      Избриши
  3. Nisam probala ovaj liner, ali s obzirom da sam ostala bez ijednog a vidim da je tebi odlican, moracu da ga probam :)

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam ovakve ajlajnere, jedino sa njima mogu da izvucem dobru liniju :D svidja mi se sminka, bas si lepa <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ih volim jer bas brzo mogu sa njima da se nasminkam :) Hvala ti puno :* :* :* <3

      Избриши