четвртак, 9. март 2017.

Februarski must haves :)

Drage moje,

Malo kasnim sa ovim postom ali sam ipak želela sa vama da podelim moj skromni odabir februarskih favorita. To su :
Ingrid rumenilo broj 11, je preslatko, malo a veoma povoljno rumenilo koje sam baš volela i koristila kroz mesec februar. Platila sam ga 245 din u parfimeriji Eliza u Nišu a recenziju očekujte uskoro na blogu.
Essence masquerade senka, broj 03 withing you were here, prelepa ljubičasta senka koju ste imale prilike da vidite u "akciji" u ovom postu .
Balea kremica, dobila sam je na poklon i oduševljana sam istom. Nega joj je, za moje potrebe, sasvim dovoljna za ovaj vremenski period a samo pakovanje je maleno, tako da može stati u svaku torbicu.
Aura lepak za trepavice providni, mi se pokazao kao najbolji lepak kod nas. Cena mu je oko 370 dinara a trajaće vam baš dugo. Sa ovim lepkom zaista nemam bojazni da će mi se trepe odlepiti i ne stvara mi onaj dodatni osećaj težine kako to znaju drugi lepkovi znaju da rade.
Farmasi illumination specialist gold, suptilan, tečni hajlajter koji vas neće ostaviti ravnodušom :) Pokazala sam vam ga ovde i dalje sam njime oduševljena :)
Za kraj vam ostavljam i sličicu swatcheva uz savet da probate moje favorite ili ako ih već imate da mi javite vaše utiske :)



Da li ste imale dosta favorita za ovaj mesec ili ste više slične meni?

6 коментара:

  1. Baš je lepo pakovanje rumenila 😍 A senka je prelepa, volim ovako zagasito ljubicaste boje... Ovaj farmasi hajlajter mi deluje skroz zanimljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Rumenilo je bas preslatko, senka je odlicna ako uspes da je nadjea kupi je obavezno a jedino se bojim da bi za tvoj ten Farmasi highlighter bio pretaman, mozda bi ti bolje "lezala" silver nijansa :* <3

      Избриши
  2. Одговори
    1. Hvala ti puno :) Trudim se da svaki mesec odredim manji broj proizvoda pa ukoliko neko resi da proba sve moje favorite budzet mu nece biti toliko narusen :)

      Избриши
  3. Ova Essence senka mi izgleda odlično a rumenilo mi se činilo prejako dok nisam videla swatch, pa sad jedva čekam recenziju :)

    ОдговориИзбриши