четвртак, 8. децембар 2016.

Step out of your comfort zone look :)

Drage moje,

Moja jutarnja kafa obavezno bude obeležena blogovima, forumom i you tube-om :) Medju omiljenim yt-erima su mi definitivno sestre sa Pixiwoo kanala... Tako su nenametljive, deluju baš iskreno i zaista su vešte sa make up-om. Pažnju mi je privukao ovaj video, ali sama pomisao da isprobam ovaj look i još izadjem na ulicu noseći isti izazivala mi je blagi napad panike :) Razlog je moja nesigurnost kada je winged liner u pitanju. Nikad mi levo "krilce" nije bilo jednako sa desnim, a kad sam uspevala da ih nanesem ravnomerno brinula  bih se da ipak nisu i nisam se osećala prijatno. Sličan je osećaj kao kad posle dužeg vremeskog perioda nošenja samo nude karmina stavite neki jarki :) Ali malo po malo, praksa čini čudo :) rešila sam da probam ovaj look i da ga podelim sa vama.
Proizvodi koje sam koristila su:
Stavila sam puder, uradila obrve i blage konture i setovala Artdeco puderom u prahu.
Krećemo sa blagom i tanjom crtom :)
Koju ćemo da podebljamo...
U videu Samantha upozorava da morate imati vlažnikaviji ajlajner ili da redovno brisete četkicu. Ja sam koristila Golden rose longstay liner u teglici koji je baš kremast ali se užasno brzo suši zato i na krajevima mog linera možete videti neravnine. Ja sam to naravno kasnije sanirala, ali sam ovu sliku namerno ubacila kako bih vas upozorila da ne zanemarujete ovaj savet kao što sam ja :)
I za kraj sam nanela crveni tečni GR ruž u nijansi 09. Prelepa mi je ova boja, tako je puna, jarka i mislim da ne možete ostati neprimećene dok je nosite.
I još jedna za kraj :)

Čvrsto verujem da skoro svaka od nas ima svoju sigurnu zonu kada je šminka u pitanju. Isto tako mislim, da svaki izlazak iz te zone zahteva malo vremena i navikavanja... Jer po meni, poenta make up-a nije da izadjemo na ulicu i panično razmišljamo šta nam je na licu. Volim da u slobodno vreme izadjem iz svoje sigurne zone i probam nešto drugačije, a ovaj look iako je jednostavan je za mene to definitivno bio. 


Šta za vas predstavljalo izlazak iz comfort zone kada je šminka u pitanju?
Da li biste nosile ovaj look?

 

 

4 коментара:

  1. Predivno ti stoji ovaj ruz.. Podsecas me na neku princezu iz bajke ☺😍

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo mi je omiljeni look, a tebi savršeno stoji!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :) Priznajem prvi put kad sam izasla na ulicu mi je bilo malo cudno ali sad sam se vec navikla na ovaj look :)

      Избриши