недеља, 11. децембар 2016.

Organic shop body butter Creme Brulee

Drage moje,

Nedavno sam kupila Organic shop butter za telo i želim da podelim svoje utiske sa vama. U Nišu se otvorila radnja Natura siberica i predugo sam odolevala kupovini #pokušavamdasmanjim #opsesija #budiminimalista :)
Ali sa hladnijim vremenom kod mene dolazi do promene proizvoda za negu tela, te sa mleka prelazim na putere. Ono što ja tražim od putera, maslaca i ulja koje volim da koristim zimi je da neguje i nahrani moju kožu, da brzo upije i da miriše bar pola sata posle nanošenja :)
Hajde da pogledamo ovaj proizvod.
Dolazi u preslatkoj, plastičnoj kutijici i za količinu od 250ml izdvojićete 414din ( redovna cena mu je oko 650din ). Ambalaža mi se baš svidja, moćiću posle da je iskoristim i baš je user friendly. Evo i sastava :
Kada otvorite kutijicu dočekaće vas butter bele boje koji se topi pod prstima. Ono što se meni svidja je to što se on odmah topi, dovoljno je samo da ga pipnete. Mrzim kad moram po pola sata da grejem maslace rukama kako bih mogla da ih koristim. Ovaj me je oduševio jer je odmah "spreman za rad" :)
Što se nege tiče, ovaj mališa me je oborio sa nogu. Osećam da mi je koža baš nahranjena i nema ni traga suvih delova posle njega. A najbolje od svega, ne treba joj 100 godina da upije proizvod :) Nemam uvek živaca da čekam posle mazanja da se obučem i ranije sam često zbog toga preskakala mackanje i mogla sebi da napravim problem. Srećom, posle ovog buttera mogu za 3 minuta da nastavim sa svojim aktivnostima.
Jedinu zamerku koju imam na ovaj proizvod je miris. Previše je blag za moj ukus, ne zadržava se mnogo posle nanošenja i iako ovaj mališa nosi oznaku Creme Brulee, očekivala sam više vanile, a dobila sam neki blag ali prijatan miris koji me malo podseća na neki liker. 
Definitivno ću uzeti još neki Organic shop butter samo sa drugim mirisom :)

Da li ste probale ovaj proizvod?
Koja je vaša omiljena mazalica zimi?

 

2 коментара:

  1. O, još jedna zemljakinja! Zar nije divno što je Natura Siberica stigla u Niš i što sada i mi možemo kupovati njihove proizvode uživo i bez poštarine? :)

    Ja sam naručila Vanilu & Orhideju još krajem leta ali nikako da dođe na red za probu. Baš me je obradovalo što kažeš da je tako bogat i dobar.

    Moja trenutno omiljena mazalica koju hvalim na sva usta je Planeta Organica sibirski beli puter. Njegov miris traje satima ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Jeste :) Ja sam bila odusevljena :) Jos kad bi nam Sephoru vratili pa da umrem od srece :) Verujem da bi se i tebi ovaj butter svideo, a Natura sibericu nisam probala, moracu uskoronda ispravim gresku :)

    ОдговориИзбриши