субота, 11. фебруар 2017.

Blushing peach :)

Drage moje, 

Nedovno je Samantha izbacila video u kome je predstavila 5 look-ova koje svaka devojka treba da savlada. Kao neko ko obožava njen rad i ceo njen pristup šminkanju morala sam da isprobam svih 5 stilova i da vam ih, naravno pokažem :) Ovo je njen video ( klik klik ) a evo moje verzije prvog look-a.
Proizvodi koje sam koristila:
( Puderi, maskara i malo korektora )

( Bronzer, highlighter i rumenilo )

( Senkice i obrve )


Evo i moje verzije :) Za razliku od mene, Sam ima mnogo lepe i guste obrve kojima ne treba mnogo sredjivanja, dok su moje nikakve, na nekim mestima su retke, na drugim svaka dlaka vodi svoju politiku. To je razlog zbog kojeg ja ponekad moram baš "jače" da iscrtam svoje obrve. Za ovaj look nisam smela da dodajem još senke ili olovke jer bi mi onda one bile u prvom planu i ništa ostalo ne bi dolazilo do izražaja. A ovako sam dobila lep, onako baš nenametljiv look.







Za ovaj look mi je trebalo oko 15ak minuta i to samo zato što sam se mučila sa obrvama, a iskreno nisam se osećala da mi nešto "hvali" kada sam izašla na ulicu :)

Kako se vama čini?
Da li vam je prejednostavan?
Koja je vaša omiljena yt-erka?

4 коментара:

  1. Bas mi se svidja look :) koja je ova velika paleta senki? :D ima bas super boje :) ja obozavam Mimi Ikonn, ona mi je savrsena u svakom smislu :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :) Ovo je Make up revolution Flawless Matte :) Odlična paleta po super ceni :) Nisam čula za Mimi, sada ću da je potražim :)

      Избриши
  2. Meni je odlično, ovo je i neki moj stil šminkanja :)
    A ti si, kao i usvek, preslatka! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :) :* :* :* Ja zbog obrva uvek "idem" na malo jacu sminku, ali mi je i ovaj natural look skroz ok :) :* <3

      Избриши