понедељак, 16. јануар 2017.

Potrošeno #2

Drage moje,

Nisam pisala skoro 3 nedelje i mnogo mi je nedostajalo druženje sa vama, planiranje postova, slikanje za post i čitanje vaših komentara. Verujte mi da sam imala razlog za svoje odsustvo, ali sada nastavljam "punom parom" da pišem i da i vama i sebi nadoknadim izgubljeno.
Odabrala sam da moj prvi post za ovu godinu bude o potrošenim proizvodima :) Skupila se mala grupica pa da vam ih pokažem :)
Proizvodi za kosu :
Still popart regenerator za kosu, koji je verovale vi ili ne, fantastičan! Tako sam se oduševila jer kad sam ga kupila po preporuci, nisam verovala da može bilo šta da napravi. Nisam očekivala nešto od regeneratora koji košta 180 dinara po litru :) Prijatno sam se iznenadila i ovo mi je druga boca. Imam više balzama i maskica koje rotiram i to mi se pokazalo kao najbolja moguća "strategija". Still je cf, tako da ću se ja sa ovim žutim mališanom još družiti. Probala sam i rozi balzam, ovaj je bolji.
Garnier ultra doux maska, bila mi je sasvim ok, lepo mi je krajeve zagladila a da ih ne slepi. Neću je opet kupovati jer Garnier nije cruelty free.
Intesa lak za kosu, koji stalno kradem od moje mame kad odem kući :). Ništa mi ne drži kosu na mestu kao ovaj lak. Ne znam da li je Intesa cf, pustiću im mail pa javljam :)

Alverde ulje, bilo mi je u favoritima i zaista sam ga obožavala. Koristila sam ga ujutru i uveče po 3 kapi za celo lice. Alverde je veganski brend koji me je ovim proizvodom oduševio. Kupiću ga opet kada završim sa testiranjem novog ulja u mojoj kolekciji.
Dr. Pasha balzam za usne, ovo je poslednja teglica koju sam imala i tako sam bila razočarana što nisam našla da kupim još neku kada sam poslednji put bila u Crnoj Gori. Odlično neguje i cenovno je veoma pristupačan. Platila sam ga 2,5e u Cosmetics-u.
Eveline 8u1 lak za nokte, jedini lak bez koga ja ne želim i ne mogu da budem. Definitivno mi pomaže u borbi protiv listanja i lomljenja noktiju. Za cenu od 300 dinara dobićete cruelty free proizvod koji će vam dugo trajati i pomagati :)

Bruno banani parfem,nije cruelty free a i meni zaista nije ništa posebno. Ok mi je bio miris, više je za neko toplo vreme, ali nije me oduševio. Ne bih ga opet kupovala.
Rexona dezodorans, super mi je bio ovaj dezić, radio je svoj posao. Nećemo se više družiti jer Rexona nije cf :/
Tesori parfem, volim i kupujem! Meni je ovaj parfem predivan, jak je ali ne guši. Tesori jeste cf i ja ću ga definitivno opet kupiti :)

Avon Infinitize maskara, ova maskara mi je bila dobra. Ima čudnu četkicu koja da baš lep volumen, lepo rasčešlja trepavice i ne slepi ih nimalo. Jedino mi se nije svidelo kod nje je što je znalo da mi se prenese malo maskare na kapak što može baš da vam pokvari raspoloženje ako ste se potrudile sa senkicama. Neću je više kupovati jer Avon nije cf.
Golden rose essential high definition lift up and great volume, ovo čudo zvano "ona sa sivim slovima" me je kupilo za sva vremena :) Za 180 dinara ja sam dobila sve što tražim u maskari. Kupila sam je već :)
Golden rose mono senka #209, koristila sam je za konturisanje i odlična mi je bila. Kupiću je opet, sada pravim malu pauzu od nje :) Po ceni nešto manjoj od 300 dinara dobijate odličan proizvod i zaista mislim da ovu senkicu trebate imati u svojoj kolekciji.
Ardell i Aura trepavice, oba proizvoda su cf i volim ih podjednako. Nisam neko ko mnogo nosi veštačke trepe, stavljam ih samo u posebnim prilikama. Ove sam imala preko pola godine. Ardell je oko 400 dinara u Alexandru, dok Aura je maaalo jeftinija i možete je naći svuda. Jedina razlika medju ovim trepuškama jeste što Ardell ima za nijansu deblju nit koja drži trepavice.

I za kraj čepooooooviii, ovo je mali delić od onoga što sam sakupila. Pominjala sam vam organizaciju Čepom do osmeha, nadam se da ćete se i vi pridružiti :)

To je sve od mene što se potrošenih proizvoda tiče, nova gomilica je već polako krenula da se pravi :)


Šta ste vi zadnje potrošile od preparative i dekorative?
Šta ćete kupiti ponovo?

 
 

 
 

4 коментара:

  1. Moram i ja da probam ovu GR maskaru!

    Zar je Avon počeo da testira na životinjama?

    ОдговориИзбриши
  2. Probaj, verujem da ce ti odgovarati :) Avon odavno nije cf. Oriflame je jedno vreme bio cf ali sada ni oni vise nisu :(

    ОдговориИзбриши
  3. Super su ti potrošeni proizvodi! Moram staviti taj Stilov balzam na spisak :)

    ОдговориИзбриши