среда, 18. јануар 2017.

Organic shop ulje makadamije

Drage moje,

Nakon potrošenog Alverde ulja želela sam da isprobam neko novo i vidim šta može da nadmaši mog miljenika :) Nakon surfovanja, proveravanja šta je cf a šta ne, odlučila sam da probam ulje makadamije iz Organic shop-a.
Proizvod sam naručila preko stranice na fejsu na kojoj možete naći Organic shop, Natura siberica i još neke proizvode po povoljnim cenama. Još sam ja imala sreće, pa je ovo ulje bilo na akciji te sam za 30ml izdvojila samo 350 dinara. Kad su ovakve akcije u pitanju, gde god da kupujete, obavezno pitajte za rok trajanja. Ovaj mališa ima rok do 05.2017, a kupila sam ga jer znam da ću do tada i da ga potrošim. Inače ga ne bih uzimala.
Ok, da se vratimo mi na naš proizvod. Lepa tamna bočica sa pipetom dolazi upakovana u kutijicu na kojoj je označen način upotrebe, namena i sastav.
Svidja mi se sastav ovog ulja i činjenica da nije nikakva mešavina u pitanju, već dobijate čisto ulje makadamije. Malo je redje nego što sam ja zamišljala ali ne dajte da vas to zavarava. Odlično neguje i zaista ga možete koristiti na više načina. Ja ga koristim isključivo za lice, nakon čišćenja dolazi tonik i dok je lice još uvek vlažno nanosim ulje radi lakšeg upijanja, onda stavljam okoločnu kremu i to je to :) Lice mi je spremno za make up :)
Tokom ovih ledenih dana lice mi je sklono blagom isušivanju, pojavljivale su mi se tu i tamo ljuspice u predelu nosa i ispod očiju. Od kako sam ubacila ulja u svoju rutinu toga zaista više nema. Zato svima preporučujem da ubace ulja u svoju negu lica :) Dva do tri puta nedeljno koristim masku od bele gline u koju sam stavljala par kapi ovog mališe i zadovoljna sam rezultatom. Probala sam ga na kosi, ali ja zaista imam tanku vlas te ju je vrlo lako umastiti i slepiti. Nije mi odgovaralo ni Alverde ulje, ne odgovara mi ni ovo. Ulje makadamije mi je pomoglo sa rukama i noktima, gde stvarno imam problema, toliko mi se suše da su mi ranice izlazile pa mi je krema preko dana obavezna a ujutru i uveče stavim i ulje.
Što se mirisa tiče, zaista je blag, uopšte nije napadan, oseti se samo prilikom stavljanja i to je to. 
Kada bih ovo ulje uporedila sa Alverde uljem od divlje ruže što se mirisa tiče prednost dajem ovom, samo zato što se prilikom nanošenja Alverde ulja zaista oseti jak miris ruže koji traje. Jedinu zamerku koju imam na ovo ulje u odnosu na mog miljenika je vreme upijanja. Sa ovim morate malo da sačekate pre apliciranja ostalih proizvoda, dok sa Alverde uljem taj period je znatno kraći.
Sve u svemu, ja sam sa ovim proizvodom zaista zadovoljna, nisam se nimalo pokajala svojim izborom i toplo vam preporučujem da ga probate :)


Koja ulja za negu lica koristite?
Preporučite mi vaš must have proizvod za ove hladne dane :)

6 коментара:

  1. Ova akcija u Organic Shopu je stvarno bila fantastična!
    Super što ti odgovara i što si mu našla nekoliko namena!
    Ja imam baš gustu i suvlju kosu, pa mi ulja opet ne odgovaraju. Ja zaista ne mogu da verujem i zavidim devojkama koje kosu neguju uljima. Imam utisak da ona samo kratku kosu ne bi umrsila :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da odlicna je akcija, hvala tebi sto si me uputila na fb stranicu :) Ja bih zaista volela ovu moju da negujem uljima, ali ne mogu posle da je operem, koliko god ja trpljala, a rezultat nije neki da bih se mucila.

      Избриши
  2. Sada si me baš zainteresovala,nisam koristila ulja ali vidim da su u zadnje vreme jako popularna. Žao mi jr što je rok trajanja tako mali, ali opet za tu cenu nije velika šteta ni ako se ne potroši do kraja. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da za 4 meseca moze da se potrosi, narocito sada kada nam je potreba extra nega :) Ako ti ovo zbog roka i slicno ne odgovara, uzmi Alverde ulje od divlje ruze :) Podjednako je dobro ;)

      Избриши
  3. Odličan post,dugo koristim ulje makadamije, doduše ne ovog proizvođača,ali voljela bih probati i ovaj :)

    https://bodyfashionblender.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post,dugo koristim ulje makadamije, doduše ne ovog proizvođača,ali voljela bih probati i ovaj :)

    https://bodyfashionblender.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши