недеља, 29. јануар 2017.

My holy grail

Drage moje,

Već dugo planiram da vam napišem reč, dve o svom holy grail proizvodu :) To je dekorativna stvarčica koju sam imala, potrošila, ponovo kupila i koju ću kupovati dokle god je budu prodavali. Reč je o Alverde duo bronzeru :)
Ko me "zna" sa project pan teme na ana.rs forumu znaju da sam ja ovog mališu koristila godinu dana, svaki dan, dok ga nisam potrošila :) Kada sam ga ubacila u pp, bio je više nego napola potrošen, mislila sam da ću ga brzo dovršiti :D Veoma sam se prevarila :)
Moj dolazi u nijansi 010 Light bronze i ima 7gr. Imajte u vidu da su to pečenih 7 grama proizvoda što znači da će vam bronzer trajati doooosta dugo. Ja sam vam živi dokaz za to :)
Miris mu je, po meni, predivan, blag i nenapadan. Platila sam ga oko 500 dinara u Dm-u.
Highlight deo je skoro pa mat. Kada ga gledate u pakovanju možete da uočite malo sitnih čestica koje se na licu opšte ne primećuju tako da ja taj deo koristim za setovanje lica. Stavljam ga gde želim da malo posvetlim lice i napravim lep, nenapadan kontrast sa bronzer delom. Swatch na mojoj ruci se jedva vidi, ali verujte da će na vašem licu napraviti razliku.
Kod bronzera volim što nije narandzast, taman je kako treba :) Odlično vam može poslužiti kao prelazna senka u pregibu oka. Njegova pigmentacija je srednja, tako da ako imate "tešku ruku" prilikom aplikacije sa njim nećete izgledati blatnjavo. 
Ja iskreno obožavam ovaj duo bronzer! Mnogo mi je bolji od Lorealovog koji trenutno pannujem, a duplo je povoljniji plus je cruelty free :)! Ako vam je potreban bronzer koji ćete koristiti na svakodnevno, koji vas neće izneveriti, verujem da se nećete pokajati kupovinom ovog zelenog mališe. 
Slika gde na licu imam samo Alverde duo, bez rumenila i highlighter-a.
I jedna sa rumenilom i highlightom, čisto da upotpunimo priču :)




Kažite mi koji je vaš holy grail?

4 коментара:

  1. Imam ga i ja, mada sam se pokajala što nisam uzela tamniju nijansu :/
    Kojom četkom ga nanosiš?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, ta tamnija nijansa deluje dosta narandzasto :/ Isprobavala sam ga sa razlicitim cetkama, super je sto sam proizvod nije tvrd pa mi je sa svakom cetkom odgovarao. Trenutno ga koristim sa Ecotools bronzing and blending cetkom. Ako je nemas i sa Aurinom bronzer cetkom mi je on bio skroz ok :*

      Избриши
  2. Sećam se da si pomenula da ti je ovaj hg pa sam ga upisala na listu, bronzera i senki mi nikad dosta :) Ingridov mi je trenutno omiljeni, 25gr potrošiću ga nikad! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ista sam! Samo gomilam :) Hahahhaha ja Ingridov jos ne smem da kupim, ne usudjujem se :) Ali znam da cu uskoro da pokleknem :) Bronzere najvise volim :)

      Избриши