уторак, 31. јануар 2017.

Januarski must haves :)

Drage moje, 

Evo mog izbora za mesec januar tj. šta mislim da je vredno vaše pažnje. U moru onoga što sam isprobavala, odabrala sam šačicu iza koje stojim i koja se meni pokazala odličnom :) 
Ima ih svega sedam proizvoda tako da vam neće mnogo opteretiti budzet ukoliko ih sve kupite :)

Farmasi Zen puder u nijansi 03, recenziju možete pročitati ovde. Ovaj puder mi se na "prvu loptu" dosta svideo a onda sam ga konstantnim korišćenjem još više zavolela. Imam ga još malo i definitivno ću ga kupiti opet.
Golden rose longstay tečni karmin nijansa 09, znam da sam dosadila i Bogu i narodu :) sa GR tečnim mazalicama ali jednostavno je bilo jače od mene. Ovo je jedna prava, bogata crvena nijansa na koju nećete moći da ostanete ravnodušne. Crvena je bila nijansa koja je obeležila moj mesec januar :)
Martinović senka broj 36, samo ću reći "TREBA VAM" :). Boja je baš neobična, odlično se pokazala i kao liner kada sam je nanosila mokrom četkicom. Nosila sam je za doček pa je za mene baš posebna. Ja sam osoba koju uspomene vežu za dekorativne komade, ne znam da li i vi to radite :)

Eveline 8u1 lak sa zlatnim česticama, moj omiljeni lak je upravo postao još bolji jer mi se ovaj zlatni "momenat" baš svidja. Čestice nisu krupne i nisu upadljive, sa jednim slojem laka nokti vam se samo presijavaju, a sa više imaju baš lep odsjaj. Još jedan plus kod ovog laka je da možete slobodno da nanosite i neki drugi preko, neće vam se pojaviti nijedna neravnina ili izbočina. Kad sam ga kupovala već sam zamislila da ću ovaj da nosim ovako samostalno a kada rešim da mackam lak u boji da ću morati da uzmem običan 8u1 kao base coat. Ali ne, to uopšte nije potrebno čisto da znate :) Platila sam ga oko 300 dinara u svojoj praškari.
Sebamed deep cleansing facial toner, dobila sam ga na poklon i baš mi se svidja. Odlično mi očisti lice i baš vidim promenu na bolje kod svog lica u odnosu na Byphasse tonik. Mana mu je što ima baš jak miris alkohola, ali zaista jak. Lično mi nije isušio kožu jer ja odmah nakon njega nanosim ulje, ali ne znam kako bi se ponašao na suvoj koži. Neću ga ponovo kupiti samo zato što Sebamed nije cruelty free.
Bela glina za lice, zbog koje sam zavolela sam proces stavljanja maski :) Svidja mi se što je potpuno prirodna, prejeftina je i laka za upotrebu. Za ovu kutiju sam u zdravoj hrani izdvojila 255 dinara a treba mi 1-2 kafene kašičice kada pravim masku. Sam proces "pravljenja" maske je presmešno lak : 1-2 kafene kašičice gline, malo tople vode i sastojak koji vi želite. Ja sam stavljala ulje jer mi je sad to trenutno potrebno, leti kada mi koža bude masnija stavljaću limun na primer. Ova je jedna od retkih maski gde sam ja efekat na svom licu videla odmah. Ne mogu da je nahvalim dovoljno :)
VZK balzam za usneodličan balzam, ali zaista odličan. Kupila sam ga u žurbi jer sam zaboravila da ponesem svoje Alverde labelo. Mahnito sam ušla u Lilly i nisam znala koji balzam da uzmem. Odmah sam odbacila one koji nisu cf te su ostali samo oni za koje nisam sigurna. Odabrala sam ovaj vodeći se onom "ako nije cf bar im nisam mnogo para ostavila" i oduševila sam se. Bolji mi je od Alverde balzama sa nevenom a ja zaista imam problema sa usnama. Ja sam takav baksuz ili su mi usne u super stanju ili su totalno ispucale, nema sredine. Neću ga opet kupiti dok me proizvodjači ne udostoje odgovora na mail :)


Raspisah se ja, ne zamerite :)
Koji su bili vaši favoriti? 
Izdvojite mi proizvod koji moram da kupim za ovaj mesec?

6 коментара:

  1. Mislim da sam jedino zensko na planeti koja nije probala ove GR tecne karmine :D

    ОдговориИзбриши
  2. Martinović! Ništa lepše nego kad je domaći brend kvalitetniji od mnooogo skupljih a i onih pristupačnijih stranih :) Uzela sam VZK balzam i izgubim ga :D Čekam sad da potrošim Eucerinov pa ću ponovo da uzmem :) A ovaj Evelinov zlatni nisam ni primetila, hvala na info :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je to najmilije :) Jos kad znam da su cf, milina :) Nema na cemu, ima ga i u silver verziji :) Ajoj steta za balzam, ali verujem da ces ga naci, isplivaju oni posle nekog vremena :)

      Избриши